(Android) Yemek Yapma Ekibi - Şefin Roger Restoranı Oyunları kristalleri artırma hilesi
Feb 16, 2022 4:20:28 GMT -5
Post by actherwistbilti on Feb 16, 2022 4:20:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Yemek Yapma Ekibi - Şefin Roger Restoranı Oyunları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Yemek Yapma Ekibi - Şefin Roger Restoranı Oyunları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kristalleri artırma hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Yemek Yapma Ekibi - Şefin Roger Restoranı Oyunları 2022 version ▞▞▞
Ben bu tarz oyunlardan nefret ederdim ama bu oyun içinde iyi bir şekilde İngilizce dilinde yok ama biraz İngilizcesi olanlar yapabilirler
Bu oyun eğlenceli ama restoranı güncellerken aralarından seçim yapabileceğiniz seçenekleriniz olsaydı daha da iyi olacağını düşünüyorum. Seçimleri severim.
Cuisine Équipe - Jeux du Restaurant du Chef Roger Arcade stg
Bu oyun çok eğlenceli ve sürükleyici
Oynamak için çevrimiçi olmalı, dekorasyon ve pişirme oyun süresi grafikleri için seçim yapamıyor, oldukça zayıf.
Bu oyunu çok seviyorum ve diğer restoranları açıp pişirmeyi merak ediyorum. 🤩🤩😍😍
berbaaaaaaaaaaaaa
Öğle yemeği restoran da en öndeki patates tenceresi. Pişmesi bitmez yanıyor işlemi yapıyor basınca çöpe attın sanıyor
Rest in Pieces อาร์เคด zzth
Bir süre sonra para kazanmak ve seviyeyi geçmek sonsuza kadar sürer, böylece yeri yükseltebilirsin. Bir sonraki tura geçmek için gereken miktarı kazanmak için yeterli zaman yok!
güzel oyun ama çok reklam var
Eğlencesi keşke bizim için seçilmek yerine kendi tasarımlarımızı seçebilseydik ama bunun dışında oyunu şimdiye kadar sevmenin dışında
ile oyunu 30dk dır oynuyorum ve güzel bir oyun değil. Benimle açimdan eğelenceli değil yemek çeşidi az vb birsürü şey oyun zor ve sıkıcı yüküm gibi oynadim ve sıkıldım ve siliyorum(RANDOM)akkdmewlqpwpeojrtnynnn nxbxjckcvlvlblrrwuwiakqlspvkgjyjtynhhlvp pxlxnzbiczvop pxlxnzbiczvob
Oyun güzel ama görevimi tamamladıktan sonra takıldım, ancak diğer görevler verilmedi. Restoranımı oluşturmaya devam etmek için yeni pişirme seviyelerine ihtiyacım var
Sorun değil, güçlendiricilerin çalışmaması daha iyi olabilir, onları kullanmaya çalıştım, onları düzeltmeye çalıştım, oyunda sahip olduğunuz güçlendiricilerinizi, bir seviye için kullanmak için üzerine tıklarsanız, varsaydıklarını yapmıyorlar. hatta çalışmak
Çok güzel ama biraz geç İniyor onun dışında oyun muthiş
çok eğlenceli oyun
İoyun da bazı bölümler var ama sanki geçilmek için
Oyun çok eğlenceli. Bir restoranı nasıl yöneteceğinizi öğrenmenize yardımcı olur. Sevdim. Bu oyunda kendi restoranınızı işletme fırsatına sahip olmanız gerçekten harika.
İlk denemeden sonra yüklenmesi sonsuza kadar sürer
Guncellemeden sonra gerçekten çok kötü bi duruma geldi cok hızlı sipariş süre sonra da kendi gelmiyor ben anasayfaya gitmem gerekiyo seviyodum ama guncellemeden sonra berbat bi oyun oldu silecemm
Korkunç, seviyeleri geçebilmen için seni bir şeyler satın almaya zorluyor. Paranı almaya çalışmasalar eğlenceli olurdu.
Güzel bir oyun biraz kolay olmalı ve para ve yakut kazancı daha fazla olmalı ki oyuncuyu motive etsin
Güzel ve farklı bir oyun ama dekorasyonu her an nasıl değiştirebilirim?
Bu oyunu sevdim. Daha fazla seviyeye ihtiyacınız var.
Çok güzel bayıldım bir deneyin
Oyundan gerçekten zevk alın .. yeni başladım ama zevk alıyorum
arkadaşlar ben açmayı dersi ama böyle anlatıyorum biraz kurcalayın yani ben hep açıyorum ve oynuyorum
Bu oyunu seviyorum ama ihtiyacınız olduğunda neden jeton satın alamadığınızı anlamıyorum. Tüm reklamları izlediğinizde yeterince para alamıyorsunuz. Belki onu nerede bulacağımı bilmiyorum ama kör olduğumu sanmıyorum lol. 😁
Fazla zor bölümler var
Bu oyunun fikri harika. Sadece bazı teknik iyileştirmelere, hataların düzeltilmesine ve bazı gelişmiş seçeneklere ihtiyacınız var, ayrıca yazım biraz can sıkıcı ve adı büyük değil küçük harflerle alın, aslında suçlu görünüyorlar. Ama güzel 😊 Bir de mobilya seçememek biraz anlamsız geliyor. Seçmemize izin veren bir seçenek ekleyin. Teşekkürler! Şimdi 152. seviyeye geldikten sonra onu sildim. Çok fazla sayı ve yıldız istediği için hüsrana uğradım 😩
yavaş ilerliyor
Diğer değerlendirmeleri okudum, burada aynı deneyim. Geçilmesi çok zor olan seviyeler var. Sadece bedava kazanmak için çok fazla eklenti izlemelisiniz.
Çok eğlenceli bir oyun. Sadece birinci restorandayım ama 15. seviyedeyim. Şimdiye kadar herhangi bir sorun fark etmedim. Harika bir zaman katili, tavsiye ederim
Beni her reklamda tekmelemek, oyunun geri kalanını oynamama bile izin vermezdi
Çalışmalarımı bitirdiğimden beri çok sıkılıyordum ama bu oyunu öğrendiğimden beri bir hobim var!
Kötü ayda ben sevmedimoyun sıkıcı ve internet li sevmedim bu dahaki interneti güncellemede güzel olur
Neden madeni para ve değerli taşlarla ödeme yapmak zorundayız? Neden sadece madeni paralar değil? Süreli seansları sevmiyorum. Geç gelen ve herkesten önce servis edilmezse sinirlenen müşterilere hizmet etmemiz gerektiği fikrinden hoşlanmıyorum. Sürekli ellerini sanki biz görmüyormuşuz gibi sallayan ve sonra bunun için ağlayan huysuz, küstah çocuklardan hoşlanmıyorum. Diğer yemek pişirme oyunlarında, fırın yeterince hızlı pişirmediği için sinirlenen müşterilere hizmet etmeyeceğim. Oyunlar eğlenceli olmalı, stresli değil.
jeton biriktirmek için çok küçük ödül
Harika oyun ama çok fazla mücevher kazanamıyoruz bu yüzden zorlaşıyor tek başına oynayamazsın yardım edecek bir asistanın olmalı bu yüzden sana 4 yıldız verdim
Dediğiniz gibi güncellemeler gelmedi. Tüm seviyeler tarafımca tamamlandı ve şimdi "yakında geliyor" gibi gösteriyor. Aslında bu çok ilginç bir oyun. Ama aylardır güncelleme vermeyen oynadığım tek oyun. Lütfen bu sorunu kontrol edin.
Takviyeler çalışmıyor. "Tüm garsonlara hizmet ver" desteğini, "zamanı dondur" desteğini ve "tüm garsonlara zamanlayıcıları yeniden doldur" desteğini kullanmayı birkaç kez denedim ve hiçbir şey olmuyor. Daha zor seviyeler için bunlara muhtemelen ihtiyaç duyulacaktır, ancak işe yaramazsa ne olacak? Kaldır bence. Güncelleme: Oyunu düzgün bir şekilde oynamayı öğrendiğimde başka sorun yaşamadım. Bu harika bir oyun ve meydan okumaktan zevk alıyorum.
Neden bilmiyorum, oyunu oynarken yemeği seçip oyunu defalarca kaybetmeme neden oluyor!Görünüşünde bir sorun var. Ama öyle değil. Onun oyunu. Oyunu güncellediğimde oluyor. Lütfen doğaçlama yapın
Nedir bu oyunlarını bölümlerini zorlaştırmak silsem vallahi oynanamayacaktı hiç
Oyun güzel ama halıları,duvar rengi vb. Şeyleri kenidimiz seçseydik daha güzel olurdu
Oyun güzel bir araçla ilgili araçlara göz atıyorum zaman gibi 100 altın kazanıyorsam 30 altın veriyor hiç bir zamanımı almıyor bu sorunu düzeltmezseniz güncellemelerime dikkat etmekle
1 puan bile hak etmiyor. İğrenç
Bu çok komik bir oyun.. Çok beğendim
Bu oyun harika buuuuuuut.... Sadece ikinci restoran olan hotdog restoranına geldiğimde duruyor ve ilkini tekrar tekrar oynamak zorunda kalıyorum. KÖTÜ HATAYI DÜZELTİN!!!!!
Keşke ekleyeken aynı anda yenilerinise teker teker teker atarken kadın gibi geliyor
Sinirleniyorum, oyun kendi kendinize sizi uzayın geçiriyo sürekli reklam izle ki bir şeyler yapasınız. Sinir bozucu ve tavsiye