Post by actherwistbilti on Feb 16, 2022 4:02:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód mnoho drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ Planet Craft: Mine Block Craft 2022 version ▞▞▞
To je skvělá hra. Přežití a všichni. Miluji kreativitu. Tato hra je pro mě super.
Taková skvělá hra, kterou můžeme hrát s přáteli nebo sami, a je tam příliš mnoho položek. Hlavní věc, která mě baví na jakémkoli řemesle, je to, co potřebuji, a položek je zde příliš mnoho.
Planet Craft: Block Mini World Aventura lhx
Hra je skvělá, ale... Důvod, proč ji hodnotím 3 hvězdičkami, je ten, že když jsem skončil chatování, přátelé mohou zmizet a už se nevrátí, byl jsem smutný😢😭 Ani jsem nevěděl, jak získat skin?! to mi dělá tak uot může vadit! Opravte prosím tuto aplikaci, chtěl jsem tuto aplikaci😊☺️
Seká se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rád bych této hře dal více hvězdiček, ale nemůžu se do ní ani dostat. Pořád to padá. Už jsem odinstaloval a znovu nainstaloval téměř 10krát, byl to celý týden...opravte to
Ani se nespustí!!!!!
Nejlepší hra na výrobu bloků, kterou můžete hrát a vytvářet ty nejkrásnější domy na světě😍. Milujte tuto hru.
7:74 Ceske sidlo urcite prijdte
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Velmi dobrá hra. ale přeji si, abyste si na soukromých mapách mohli vybrat, kdo se může připojit místo toho ze seznamu "Všichni, přátelé, jen já"
Game of Warriors Strategia rmb
Planet Craft: Mine Block Craft Dobrodružné bah
Dobrý
Tuhle hru mám moc rád. Můžete ji hrát online i offline. Můžu to hrát s kamarády😘😘. Je mnohem lepší než ostatní craftovací hry. Líbí se mi to❤️
Hra je skvělá, zde je několik návrhů: 1: Udělejte plížení realistické jako v minecraftu 2: přidejte nastavení citlivosti, protože je těžké pvp, když musím 10krát pohnout obrazovkou, jen abych se otočil 3: přidat nether, to by bylo úžasné 4: udělejte nám prosím vše v kreativním režimu, protože jsem hledal brnění v inventáři kreativního režimu, ale nezobrazilo se. 5: cenzurovat špatné slovo, špatný jazyk se vymyká kontrole.Děkuji, že jste si přečetli moji recenzi!
Blbost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je to lepší než předtím! pokračujte v aktualizaci a dám vám pět!
Nevim jak mam ziskat ty penizky pls poradte
Chcete být v Českém městě, kde vám nikdo nic nezničí? běžte na 310:60. Můžete stavět, ale ne ničit (jedině své stavby ničit můžete)! POMOZTE NÁM PROSLAVIT NAŠE MĚSTO!!! P.S.Hra je výborná, doporučuji stahovat!
Je to dobrý.
Je to způsob, jak se zpomalit a nenačte se, takže neinstalujte tuto hru, pokud nechcete ztrácet čas. Toto má NEJHORŠÍ NEJHORŠÍ grafiku, takže vám to říkám hned. Zpožďuje se, špatná grafika, nenačte se, a bude trvat věčnost, než hru spustíte. Pokud jste rodič, umožňuje jim také nadávat a dělat špatné věci. Udržujte tuto hru mimo dosah dětí mladších 14 let. Velmi nevhodná pro děti. Učí je, jak je zabít sebe a ostatní. Odinstaloval jsem tuto hru z telefonu svého vnoučete. DĚKUJI!!!!!!!!!!!!!
Je to skvělá hra, ale občas se pokazí, když vím, že postavy jsou skvělé, ale opravdu nevypadají tak dobře, ne ty skiny, ty skiny jsou skvělé, jen říkám, že tvar těla je trochu divný, ale přesto se mi tato hra líbí, skvělá práce! 👌
Planet Craft: Mine Block Craft Dobrodružné bah
Jedná se o docela solidní craftovací hru. Jediný důvod, proč tomu dávám 3 hvězdičky, je ten, že v multiplayerovém survivalu nemůžu najít žádné hráče. Je jich asi 1000, kde jsou? Celý svět říká, že je nula hráčů. Navrhuji také, abyste přidali koně, takže by bylo snazší se obejít. A prosím, udělejte to tak, aby na vás Enderman náhodně nezaútočil. Této hře některé věci chybí, ale celkově je docela dobrá.
Nejsou zde žádné meče, luk nebo brnění a nemohu najít žádné hráče a nemohu najít žádné, kde je stavět! takže jsem hru odinstaloval)=
Velmi dobrá hra
Ja si mislim ze to je super hra a se budu menovat lloyd52
Nemam nato nic říc
Drahý Jaroslave klidně bych si s tebou zahrála jsem pod jménem:Applejack.OK?
N co sem napsat♥️♥️♥️
Je to super,ale nevím jak vydělávat peníze,abych si mohla koupit nový skin!?
Z nějakého důvodu se po titulní obrazovce objeví černá obrazovka a poté přestane fungovat
Tato hra má několik vážných zpoždění a monstra je těžké chytit. V míru a kreativitě je vždy špatné počasí (nevím o normálním přežití, protože jsem nehrál). Opravdu to testuje moji trpělivost. Jakmile jsem ji odinstaloval, moje tapeta zčernala a obrazovka se uzamkla. Komu se tato hra líbí, nesmí mít opravdu vkus. Nesnáším tuto hru.
Jo a jestli se chcete někdy vidět tak na 20:100
Přidejte postele více bloků, abyste mohli zasáhnout přítele a zablokujte příkazový portál ender, je to dobré, ale přidejte tyto věci a hra bude lepší. Udělejte to, dám vám 5 sartrů.
Fakt vinařící hra fakt super.
Je to super hra a cz multiplejer je na tom nejlepší 😉