Post by actherwistbilti on Feb 16, 2022 3:47:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nulaužta daug monetų ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Jei reikia įgūdžių, to pakanka, kad mobiliojo ryšio mokėjimas laimėtų rinką
Aikit žinot kur kodėl kai aš myrštu aš atsisponinu zonio
Esu nustebęs, kad negaunate reklamos už kiekvieną nužudymą (neišdrįskite) Netikras kelių žaidėjų žaidimas, bet vis tiek šiek tiek linksmas, jei sumažinsite skelbimus, tai bus geras žaidimas
Pašalinu šį žaidimą ir skiriu 2 žvaigždutes, nes šis žaidimas mane suerzino savo reklamomis, šis žaidimas gali būti labai geras, jei kūrėjas nerodys įtikinamų skelbimų.
Aš žaidžiau, pasiekiau 3 lygį, o aš grįžau sakydamas, kad nepatekau čia teisėtai, bet kartais tai veikia gerai ir smagu
Veiksmas – „Android“ programos sistemoje „Google Play“
Labai nemalonu, kai žiūrite skelbimą, tada turite pasukti telefoną, o pasibaigus skelbimui neturite pakankamai laiko apsukti telefono atgal, todėl mirštate nuo 3 robotų, šaudančių į jus. Tai tikriausiai padarė jokios prasmės, nes ką tik pabudau
Šis žaidimas man niekada nepadeda, nes prieš 3 dienas aš buvau operacinis ir turiu daug monetų, daug operacijų dalykų, bet dabar esu 1 lygyje, supykau dėl šio žaidimo, nes tai buvo gedimas ar kažkas panašaus (esu vaikas, kuris komentuoja)
Jame yra per daug skelbimų, todėl tikrai lengva nusižudyti arba įstrigti, o visa kita jums tinka
Man labai patinka šis žaidimas, jį žaisti lengva ir atsipalaiduoti. Skiriu 5 žvaigždutes, nes man labai patinka šis žaidimas👍. Tęskite gerą darbą, vaikinai, aš lauksiu naujų atnaujinimų 😁.
Geras žaidimas kodėl kiti jį keika
ADS yra neįtikėtini. Pašalinkite, išsaugokite duomenis, tai nėra žaidimas, tik skelbimų ferma su žaidimo elementais.
Nekenčiu šio žaidimo. Šis žaidimas nepriverčia manęs atsipalaiduoti, kad žaisti, aš tiesiog labai stresuoju, žaidžiu šį kvailą žaidimą. TRASH GAME pls, paversk žaidimą daugiau. EZ aš žaidžiu yra skirtas pramogai, o ne stresui!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOL NEKEČIU ŠIO ŽAIDIMO
Toks liūdnas, tikrai geras žaidimas, bet, deja, kai tik pateksite į aukso lygą, nes beveik neįmanoma laimėti, jūs gaunate vieną šūvį iš viso žemėlapio scenarijaus af ir beveik neįmanoma nužudyti priešo. Tiesiog mokėkite, kad galėtumėte žaisti pinigus, gaudami c**ts
Aš žaidžiau šį žaidimą tris savaites ir kankinausi aukso lygoje, nes mitiniai ginklai turėtų būti šiek tiek aukštesni!
Sveiki, perskaitykite tai ir prašau jūsų pataisyti žaidimą, nes pirmiausia yra tiek daug skelbimų, kai noriu nusipirkti oranžinio akmens daiktą, jame yra skelbimų, o antrą kartą einu pradėti mūšio ar kažko, kuriame yra reklama. Aš vėl padidinu savo sveikatos skelbimus, kai miriau, skelbimai vėl, prašau, padaryk viską, kad tai ištaisytum, prašau tavęs prašaueeee🥺
3 žvaigždutės, nes pasiekus Iramą rungtynių neįmanoma laimėti, taip pat kai išjungiu duomenis ir žaidžiu, skelbimai vis tiek ateina. Taigi, senas pataisymas, šį žaidimą reikia daugiau patobulinti. Žmogau, šis žaidimas smirda, tai tik ašių io kopija, bet skirtumas tas, kad yra magija
Pradedant žaidimą man patiko, buvo tiek daug dalykų, kuriuos reikia atrasti, bet dabar niekaip negaliu laimėti šio žaidimo. Aš esu aukso žaidėjas iramyje ir nėra būdo laimėti, aš vis dar neturiu lagendarų, net ir lagendinio ginklo ar herojaus.
Pasibaigus reklamai, ekranas pasidaro juodas. Turiu uždaryti programą ir vėl atidaryti, kad vėl žaisčiau.
Magica.io - Battle Royale Veiksmas okn
Omg kiek reklamos....
Tai geras žaidimas, bet yra per daug skelbimų, tai tikrai sugadins jūsų žaidimą
Tai tikrai geras žaidimas ir tikrai sukelia priklausomybę, tačiau vienintelis dalykas, kuris jį sugadina, yra didžiulis skelbimų kiekis.
Šis žaidimas yra nuostabus. Man patinka įvairūs jūsų įgyjami gebėjimai, taip pat patinka, kaip galite nusipirkti skirtingų skinų. Šis žaidimas yra geriausias visų laikų žaidimas neprisijungus!!!Puikiai padirbėjau su atnaujinimu. Turiu pasakyti, kad dabar, užuot pirkę skinus, gali nusipirkti dėžutę, kad atrakintų atsitiktinę odą. Dėkojame, kad pridėjote tokių įgūdžių kaip mirgėjimo ir apsvaiginimo mygtukas, tai labai padeda ir aš galiu lengvai nužudyti savo priešus.
Puikus žaidimas, bet ai robotai yra negailestingi ir neleidžia man žaisti toliau. Bet taip pat paskutinis gane buvo paskutinis lašas, kurį išneršiau atsargiai tarp 2 burtų. Ir kas su visais prideda tai ir prideda, kad mes tai gauname, bet jis kvailai perpildytas priedų
Šis žaidimas tikrai labai įdomus ir sukeliantis priklausomybę, vienintelis minusas, kai prarandi, visada yra reklama. Tai atstumia žmones, nes jie nenori pykti dėl žaidimo, kuriame turėtų būti smagu. jūs, vaikinai, pašalinate tik šiek tiek skelbimų? Žaidimai tikrai sukurti pramogai, o ne tam, kad gyvenime pasipelnytų.
Baigiau šį žaidimą ir gerai, bet yra problemų dėl skirtingų magijos elementų. Žaidimui reikia daugiau elementų, kad būtų galima sukurti kitus magiškus burtus. Žaisti su ugnimi, žeme ir vandeniu pasidaro nuobodu, kai išbandai kiekvieną magijos derinį
Pramogos iš pradžių, bet AI po kurio laiko jus sunaikina. Taip pat įdomus žaidimas, blogai, kad jis turi ekstremalių mokamų sienų
Puiki grafika ir žaidimas, bet aš siūlau sukurti nuotykių funkciją, kad žaidėjams nebūtų nuobodu, tai viskas, ačiū
Įdomus žaidimas, griežta valdymas, gana sąžiningas apskritai. Tačiau reklamos mane varo iš proto. Tiesiog vienas po kito. Yra net 45s skelbimų. Tikrai erzina ir demotyvuoja. Atrodo, kad tyčia manęs prašoma pašalinti jį iš skelbimų blokavimo baltojo sąrašo.
Kai noriu papildyti savo sveikatą arba išmokti naujų privilegijų tarp raundų, skelbimai neįkeliami visiškai, o žaidimas įkeliamas iš pradžių, o tada, kai visiškai prarandu skelbimus ir rodau nepageidaujamus skelbimus
Žaidimas geras, grafika gera, bet A.I yra tinkamas. Žaidimo A.I tikslumas fotografuojant, o atnaujinimo kaina gali ją sumažinti. Paskutinis dalykas yra tai, kad turėtumėte įdėti žaidimo taikymo sistemą, nes tai sunku šaudyti.
Tikrai geras žaidimas, taip smagu, o žmonėms, kurie skundžiasi reklamomis, tiesiog išjunkite „Wi-Fi“ ar duomenis ir dabar galėsite žaisti!!!!!!
Man patinka žaidimas, bet ar galite žaisti daugiau magijos žaidime, nes jis yra nuobodus, kai tik trys burtai
Skirsiu 5 žvaigždutes, jei suteiksite mums daugiau patobulinimų mūšyje, daugiau magiškų burtų, o kai gaunu atnaujinimą mūšyje, tai blokuoja mano regėjimą, todėl būtų geriau, jei jie būtų šiek tiek perregimi, turime gauti galimybę koreguoti jų nematomumą. Taip pat reikia daugiau lygių, ne tik aukso, deimantų, meistrų, mistinių, legendinių, dievų lygių.
Šis žaidimas yra t-t-t geriausias, bet būtų geriau, jei būtų internetinis pvp
Magica.io - Battle Royale Darbības spēles zvkw
Neblogai, esu laisvas žaidėjas. Šiame žaidime yra daug skelbimų.
Turbūt pats blogiausias žaidimas su tinkama grafika. Valdikliai yra labai nepatikimi. Aš pasiekiau 23 LVL, kai įstrigo 4-ajame etape nuo 12 lygio (vis dar neįveikiau). Botai turi baisų tikslą ir tik žudyti, o ne laimėti žaidimą. Žaidimas smarkiai baudžia už tai, kad nežudote, ir net tada šiam žaidimui nereikia visiškai jokių įgūdžių, nes galite tiesiog sumokėti pinigus, kad galėtumėte nusipirkti karalių, kad gautumėte sugadintą statistiką, nes šiame žaidime sveikata yra nepalanki. Nustokite kurti žaidimus P2W, keistuoliai
Per daug skelbimų
Man tai patinka <3 daug geriau nei exes io, bet keli atnaujinimai nepakenkė
Pats žaidimas yra geras, net jei tai tik axes.io kopija. Nekenčiu to, kad tai beveik neįmanoma. Man prireikė 2 dienų, kad išlipčiau iš bronzos lygos, nors buvau pranašesnėje. Be to, tai, kad jums reikia mokėti TIKRUS PINIGUS, kad atgaivintumėte ten, kur greičiausiai iš karto mirsite, yra ribinis sukčiavimas. Botai yra VISIŠKAI nesąžiningi. Vienas iš jų pataikė dešimt. DEŠIMT. Tačiau jis galėjo mane nužudyti du kartus per vieną išpuolį. Geras žaidimas, bet siaubinga mechanika. Beje, kūrėjai naudoja vertinimo robotus.
Magica.io - Battle Royale Märulimängud wpsw
Šaunus žaidimas beveik kaip Minecraft, bet su kitais žmonėmis ir jie tave pririš. Magica yra šauniausia iš visų
Nesu matęs geresnio žaidimas XDDDDDDDDDD TIK KAD KETVIRTA GALIA GAUTI REIKIA 5RAUNDU
tai smagus magų žaidimas, ką tik jam išleido 20 USD...
Nebulous.io Actie hbag
Man tai patiko geriausias šaunus žaidimas
Blogas žaidimas, tik iš pradžių geras, bet progresuojant jis tampa labai nuobodus, pasikartojantys lygiai ir neturi istorijos. Taip pat grynųjų pinigų griebimas, bet jūs žaidžiate prieš robotus, o tai yra nesąmonė. (Taip, aš žaidžiau nulaužtą versiją, kad pamatyčiau, kas vyksta aukštesniuose lygiuose, bet nieko nėra). Pasimėgavus visomis elementų kombinacijomis rekomenduoju žaidimą ištrinti.
Sveiki, visi sako, kad šios įmonės žaidimuose yra tiek daug skelbimų. Taigi, kam jums liūdna žaisti internete, nes jie mums tai padarė neprisijungę, nei jūs galite žaisti neprisijungę. Dėkoju
ŠIS ŽAIDIMAS YRA TAIP💯COOOOOLLLLLL!!!!!!! ŽAIDĖJAI 💖 GALI TYRINTI 🎮 SUŠAUKTI KŪRĖTOJAMS!!!!🧒JŪS, VAINAI TAISYKLĖS🏴🎖️
Fantastiškas žaidimas! Tai sukelia priklausomybę, aš negaliu nustoti žaisti. Jei būtų kažkas aukštesnio už 5 žvaigždutes, tai duočiau.
Parsisiųsti Zooba: Zoo Battle Royale Game APK 3.10.0 - naujausią ...
Magica.io - Battle Royale Darbības spēles zvkw
Žinau, kaip sunku sukurti kai kuriuos ar daugiau žaidimų, bet neverskite žaidėjų susirgti daugybe reklamų, o, bičiuli, pailsėkite be skelbimų...