Post by actherwistbilti on Feb 16, 2022 3:44:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Matchington Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Matchington Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch πόρος ▞▞▞
▞▞▞ Matchington Mansion 2022 version ▞▞▞
Πολύ δύσκολα επίπεδα
Το Amazon AppStore διαθέσιμο από το Microsoft Store στα Windows 11. ... Το Pinterest, το GIMP, το Microsoft Word και το Matchington Mansion στα
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά δεν με νοιάζει ο κουμπαράς. Έχω παίξει και άλλα παιχνίδια με κουμπαράδες. Πρέπει να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα για να βγάλετε τα νομίσματα που έχετε κερδίσει από τον κουμπαρά. Κάνω απεγκατάσταση. Δεν παίζω παιχνίδια όπου ένα γουρούνι ρουφά όλα τα νομίσματά σας που έχετε κερδίσει και στη συνέχεια πληρώνω πραγματικά μετρητά για να λάβω τα νομίσματά σας που κερδίσατε στην πρώτη θέση. Να έχεις μια υπέροχη μέρα!
Απαισιο!!!!!!!
Κολλημμα
Στην αρχή είναι καλό. Μετά γίνεται πάρα πολύ δύσκολο. Μα είναι δυνατόν να ζητήσω να πάρεις 98 πράγματα με 24 κινήσεις Και να χρειάζεσαι 20 προσπάθειες τουλάχιστον ??!!😡😡😡
Μετά την τελευταία ενημέρωση δεν φορτώνει το παιχνίδι.
Θα ήταν ωραίο να διαθέτετε περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσετε ειδικές εκδηλώσεις. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω αντικείμενα για να σας βοηθήσω να προχωρήσετε και να μην έχετε όλη την ημέρα να παίξετε παιχνίδια. Δεν φαίνεται ποτέ να αποτυγχάνω ότι όταν αρχίζω να πλησιάζω, κολλάω σε ένα επίπεδο και δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Είναι σύμπτωση ή με κάνει να αγοράσω πράγματα που δεν μπορώ να αντέξω οικονομικά. Μου αρέσει το παιχνίδι, απλώς απογοητεύομαι συχνά
Σου κλέβει δώρα , ζωές , νίκες , τους χρόνους που κερδίζεις ( σε πετάει συνεχώς έξω και όταν ξαναμπαίνεις -ως δια μαγειάς - ή έχει μείνει ο μισός χρόνος ή ενώ κέρδιζες έχεις χάσει και σου έχει κλέψει ζωή ή σε έχει γυρίσει πίσω, κ.λ. .π.) ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!
Εντάξει
Καλή είναι
Καταπληκτικό παιχνίδι ξεχνιόμαστε ευχάριστα
The Best Squid Game-inspired Titles You Can Play on Android Today preview image ... Top 4 Games like Matchington Mansion Διάβασε · What Makes Crime Themed
Δεν ανοίγει μετά την αναβάθμιση.
Από τότε που κατέβασα αυτό το παιχνίδι δεν το παίζω απλώς φορτώνει και σταματά και είναι πραγματικά εκνευριστικό να βρείτε μια λύση στο πρόβλημα δεν μπορώ να το χειριστώ πια γιατί χρησιμοποίησα τα δεδομένα μου και δεν λειτουργεί, βρείτε μια λύση σε αυτό το πρόβλημα έχω δει από άλλα σχόλια να κάνω όπως λένε για να το διορθώσω κυρίως τώρα αυτό είναι το μόνο που ήθελα να το διορθώσω πραγματικά θα βαθμολογήσω σωστά το παιχνίδι μόλις λυθεί το πρόβλημα
Playmobil 5300 Victorian Mansion RED CURTAIN DRAPE & ROD Part Vintage 1989 <D6. ... This is achieved by matching the OE specification of particle filtration
Περνάει ευχάριστα η ώρα απλώς το διέγραψα γιατί ξαφνικά από το 1000 κάτι που πήγα με πήγε στην πρώτη πίστα ξανά... Βαριέμαι να περάσω όλα αυτά από την αρχή..
Εντάξει
Το χειρότερο σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι προσπαθούν να αναγκάσουν τους ανθρώπους να εγγραφούν στο Facebook ή στο Instagram για να κερδίσουν οτιδήποτε. Μισώ τα social media και δεν θα τα χρησιμοποιήσω ποτέ. Επίσης, μισώ όλες τις διαφημίσεις που προσπαθούν να σας κάνουν να ξοδέψετε χρήματα στο παιχνίδι
Μετά το lvl 50 πρέπει είτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα μπόνους σας είτε να αγοράσετε μπόνους για να περάσετε τα επίπεδα. Όχι πια διασκέδαση. Απεγκατάσταση για μένα.
Ich hasse dieses Spiel, es ist so schlecht und niemand mag dein Spiel.
Παράγω νομίσματα και αστέρια δωρεάν για MATCHINGTON MANSION ⭐ 100% ... Το Matchington Mansion είναι ένα ωραίο και διασκεδαστικό παιχνίδι παζλ διαθέσιμο για
Παρά πολύ εφαρμογή ωραία .παρακαλώ πολύ μην κρατάτε το μπόνους τόσες μέρες
Αν δεν είχε μόνο 5 ζωές που ήταν τελειό
Matchington Mansion Älypelit doc
Benefits of Playing Online Games - More Than Just Fun Άρθρο
Είναι όπως τα περισσότερα παιχνίδια. Ακριβό και σχεδόν το ίδιο συγκρότημα σπιτιού απλά μια διαφορετική ιστορία. Πρέπει επίσης να μαζεύετε χαμόγελα και ένας από τους τρόπους είναι να σβήνετε συνεχώς μια φωτιά στο κρεβάτι σας. Δεν το καταλαβαίνω και το θεωρώ περιττό.
Ειναι οκ...τα επιπεδα αρχιζουν να παθουν δοκιμασια μετα απο λιγο...και βαριεσαι
Play a match 3 game that helps you redecorate a mansion. Bring the mansion to its old glory while interacting with characters along the way.
Top 4 Games like Matchington Mansion Διάβασε; What Makes Crime Themed Hidden Object Games so Enjoyable preview image What Makes Crime Themed Hidden Object
Γεια σας. Καλό παιχνίδι. Δεν μπορείτε να κάνετε αστέρι σε 2 αντί για 1; θα είναι ενδιαφέρον. Επίσης η τιμή αγοράς περισσότερων είναι ακριβή. Κάντε το φθηνότερο 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Dinosaur Rampage ஆக்ஷன் glja
Κολησε και δεν ανοίγει
συναρπαστικό, μ'αρέσει πολύ
Matchington Mansion Dėlionė pyps
Ωραίο το παιχνίδι αλλά ζητάει ενημέρωση και δεν μπορείς να κάνεις!
Υπέροχο παιχνίδι
Τι συνέβη με τα δωρεάν 30 λεπτά και τη σειρά μπόνους στο τέλος ενός σταδίου; Παίζω αυτό το παιχνίδι πριν κοιμηθώ και δεν μπορώ να παίξω για πολύ χωρίς αυτά τα μπόνους. Παρακαλώ επιστρέψτε τα!!!
Κατεβάστε το παιχνίδιMerge Mansion σε Android. Παζλ με διαισθητική μηχανική και ... Matchington Mansion: Match-3 Home Decor Adventure.
Τέλειο το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει. Όταν έχεις καιρό να παίξεις σουδεινι δωρεάν αστέρια κατεβάστε το!!!!!!!
Δε μπορουσα να μπω επι 2 μερες και οταν εκανα ξαναεγκατασταση με εβγαλε απο την αρχη χανοντας το παλιο μου χαρακτηριστικο και το επιπεδο που ηταν πολυ μεγαλο,θεωρω οτι ειναι απαραδεκτο τετοιας παγκόσμιας εμβελιας παιχνιδι να σερνεται και να δημιουργεί τέτοια προβλήματα.
Happy py New Year 💐❣️❣️❣️ Το παιχνίδι είναι φοβερό αλλά εδώ και 3μερες δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι. Τελικά έκανα απεγκατάσταση κ το ξανακατέβασα.Και συνέχισε από κει που με έκοψε! Τέλεια,το χάρηκα σαν παιδί γιατί το παιχνίδι είναι φοβερό Τέλειο, τέλειο.Ειναι ένα παιχνίδι υπέροχο.Δεν το αλλάζω με κανένα
Matchington Mansion Dėlionė pyps
γιατί κάθε προσθήκη για αυτό το παιχνίδι απεικονίζει έναν άντρα που απάτησε αφήνοντας μια γυναίκα να φροντίζει για τον εαυτό της. Ουάου, τώρα είναι μια δυνατή ανεξάρτητη γυναίκα που της ταιριάζει. Αυτό μόνο με κάνει να μην θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι. θα μπορούσαν να μείνουν μαζί ως οικογένεια και να χτίσουν μαζί ένα σπίτι αλλά όχι. χρειαζόμαστε να εξαπατήσει για να πουλήσει το παιχνίδι.
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ
Αξιολόγησα αυτήν την εφαρμογή με 5 αστέρια στην αρχή, αλλά τώρα βρίσκομαι στο επίπεδο 620 και είναι πολύ δύσκολο για μένα. Δεν είμαι καθόλου οπαδός των τριών συνεχόμενων παιχνιδιών, ωστόσο μου αρέσει να φτιάχνω το Mansion. Τώρα θα το απεγκαταστήσω. Δεν έχω όλη μέρα να παίξω ένα παιχνίδι στο τηλέφωνό μου. Το κάνω για να χαλαρώσω και μου αρέσει κάποια πρόκληση, αλλά είναι χρονοβόρα.
Μπορείτε να παίξετε δωρεάν μέχρι να ξεκλειδώσετε μερικές περιοχές, αλλά τα παιχνίδια είναι αδύνατο να διαγραφούν χωρίς να αγοράσετε ενέργεια. Δεν υπάρχει επιστροφή αργότερα δωρεάν τίποτα γιατί ΔΕΝ υπάρχει δωρεάν αναπλήρωση! Έτσι, μόλις κολλήσετε σε ένα παιχνίδι, ήρθε η ώρα να ξοδέψετε χρήματα. Το παιχνίδι είναι 3 αστέρων γιατί κανένα παιχνίδι δωρεάν ενέργειας και αγώνα δεν είναι πολύ δύσκολο, πολύ νωρίς.
Καλό
Αυτό το παιχνίδι έχει πάει πολύ σκληρά. Είναι απλώς ένα παιχνίδι χωρίς πια απόλαυση. Βαθμολογία μείον 10. ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΟ: Μου έδωσε ένα σερί τις προάλλες 12 αγώνες έξω. Πόσο ευχάριστο. Αλλά μαντέψτε τι ήταν αυτό μια μέρα σε 6 μήνες. Χάσε αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο. Κάθε δεύτερη μέρα παίρνετε ένα.