(Android/iOS) Farm City: Farming \u0026 City Building daha fazla anahtar kodlar
Feb 9, 2022 8:21:20 GMT -5
Post by elenbookrownra on Feb 9, 2022 8:21:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla anahtar kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
Hiç güzel değil bence indirmeyin berbart👎👎👎👎👎👎👎👎
Oyundan zevk alıyorum ama Township Game ile aynı. Sadece çevrimdışı oynayabilir, ancak tanıdık olmayan hiç kimse bize bu konuda yardımcı olamaz ve ne bir arkadaş listesi ne de herhangi bir grup görünür. Lütfen tüm bunları düzeltin, o zaman bu oyun oynamak daha iyi hissettirecek. teşekkürler
Oyun eğlenceli görünüyor, yeni başladım ama şimdi yüzde 100 yükleniyor ve o yükleme sayfasında kalıyor.
Oyunu yükleyemedim
Keşke bu oyuna 5 yıldız verebilseydim ama 6 aydan fazla oynadıktan sonra şimdi birbiri ardına bir şeyle karşılaşıyorum. Markete giriyorum ve külah dondurma yapmak için 11 şekere para ödüyorum ve elimde sadece 1 şeker var!?? Pazarcı uyuyor (arada) bu yüzden artık onları satın alamam. Bu oyunla ilgili bir başka sorun da, Facebook'ta uygulamayı takip ettiğinizde ve Facebook'taki diğer gerçek arkadaşlarınızla yaptığınızda bile gerçek arkadaşlarınızla Facebook'tan arkadaş olamamanızdır. Lütfen düzelt!!!
En kötü oyun! Ürünlerin üretimi çok uzun sürüyor ve şehirdeki herhangi bir şeyi yükseltecek kişi sayısına bağlı, bu da can sıkıcı bir durum. Oyun daha az üretim süresine sahip olacak ve nüfusa bağlı olmayacak. Ayrıca, ahırda sınırsız depolama alanı olmalıdır. O zaman oyun daha eğlenceli hale gelir ve süreç daha hızlı ilerler ve oynaması eğlencelidir.
Yüklenmiyor
Şimdiye kadarki en iyi oyunlar, her iki şekilde de oynayabilirsiniz - ÇEVRİMDIŞI ve ÇEVRİMİÇİ ve bu en iyi kısım. Şiddetle tavsiye edilir.
Oyun çok güzel ama Türkçe dili olsa daha güzel olacak
Aslında çok seviyorum ama oyun oynanmıyor. Silemem de. Baştan yerine hiç oynamam. Ne zaman düzelecek bu oyun?
Oyun gerçekten çok güzel ama İnternete bağlanmıyor İnternetsiz oynanıyor
Oyun güzel fakat google play games ile ilerlemenizi kaydedemiyorsunuz, sadece bende olmayan Facebook hesabı ile ilerlemenizi kaydedebiliyorsunuz, önceki Facebook hesabım giriş bilgilerim kaybolmuş ve bu oyunu baştan oynamak zorundayım
oyunu bıraktım oynamak istemiyorum çünkü facebook'a bağlanamıyorum ve facebook arkadaşlarını göremiyorum oyunumda 62 levele kadar oynuyorum şimdi facebook'a giriş yapamıyorum level 1'den başlamak zorundayım
Biraz dokunuşlar edilse güzel olur
İlk başta bu oyunun çok harika olduğunu düşündüm. İlçe gibi ama çevrimdışı. Ama sadece 30 seviyesi var bana güven!
Toy Blast Hjernegymnastik ytg
Bu oyunu seviyorum ama bazen kauçuk ve biber hasadını beklemekten sıkıcı oluyorum.
Öncelikle güzel ama 24 Kasım'da güncellediğimde offline yüklenirken açamıyorum.. Lütfen düzeltin ben ve oğlum farm city oynamayı çok seviyorum
Bu oyun üzerinde çok çalışılması gerekiyor.Oynaması eğlenceli bir oyun .Çalışması gerekiyor!Geliyorsa bundan daha iyisini yapabilirsin.Ürün yetiştirmek uzun zaman alıyor
Farm City: Farming & City Building Casual ydbw
Bir zaman sonra sıkıyor ama tavsiye ederim
Ya gerçekten tamına Hay Day'ın kopyası
Cok oynuyodum ortak bir mahallede yardıma muhtaç insanlardan yardım alıyor.
Bu oyun çok eğlenceli, sadece kasaba oyunları gibi
Tamam
Grafikleri ve şehri seviyorum👍 Kasabaya ve çevrimdışına da çok benziyor ki bu harika ve 12. seviyeye gelene kadar çok seviyorum... deli😢 sınırsız para/bilet kazanmak için reklam izleme seçeneğiniz var 😏 artık 13. seviyedeyim ve ahırımı yükseltmek artık imkansız olduğu için oynamaktan yoruldum😢plix daha eğlenceli ve oynanabilir olması için düzeltin😊
Şimdiye kadar bu oyunu gerçekten beğendim. Ama sadece zamanın belki %40'ını yüklemesini sağlayabilirim. %100 yükte oturuyor ve hareket etmiyor. Tabletimi yüklemek için birkaç kez yeniden başlatmam gerekti ve bu bile zamanın sadece %40'ında işe yaradı. Düzeltilmesi gereken hatalar var mı? Hatta birkaç kez bir veya iki gün geçmesine rağmen hala yüklenmedi! Çok sinir bozucu! Bu devam ederse, kaldırabilirim ve bunu yapmaktan gerçekten nefret ederim çünkü bu oyundan zevk alıyorum. Orada Township ile birlikte yer alıyor.
Oyun güzelide güzel görünüşte görünüşte beri çok uzun. Ben çok fazla yapım için 1 yıldız kırm.
Oyun güzel ama 24. seviyeden sonra param düzenli aralıklarla otomatik olarak azalmaya devam ediyor 13000 jetonum vardı ve hiçbir şey satın almadan 900'e düştü.
Ben sadece onu seviyorum. Ev dekorasyonu konusunda da benzer bir oyun olsaydı keşke; ama 30. seviyeden sonra ne var? Arazide daha yapılacak çok şey var ama eklenecek başka bir şey yok.. oyun sonuna geldi mi?? Cevabınız evet ise, bu gerçekten çok hayal kırıklığı yaratıyor.
Daha bu sabah oynamaya başladım, şimdiye kadar oyunu gerçekten beğendim. Sadece 3 yıldız verdim çünkü bir şeyler yapmak için $'a ihtiyacınız var ama hızlı bir şekilde fazla $ kazanmanın pek çok yolu yok. Keşke daha hızlı $ kazanmanın bir yolu olsaydı, bu noktada reklamları bile izlerdim çünkü örneğin hayvanların yemek yapması için yem yapmak için $ ihtiyacım olduğunda takılıp kalıyorum ve hiçbir şey yapamıyorum.
Farm City: Farming & City Building Santai ofs
güzel oyun ama ilçe bu oyundan çok daha iyi. bence bu o oyunun kopyası ama sorun yok bu yüzden bu oyuna 3 yıldız verdim
Bu 4 puan yüzünden dili Türkçe'den sonra oyun veya İngilizce oluyor bu ingilizce bilmeyenler için gerçekten çok az bilenler için