Post by elenbookrownra on Feb 9, 2022 8:18:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic CD Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic CD Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi piiramatu arv münte ▞▞▞
▞▞▞ Sonic CD Classic 2022 version ▞▞▞
Tooge see mäng mängimiseks läbi Sega...
Ma armastan Sonicu mänge, pole põhjust mitte rohkem tähti anda, kuid reklaame on liiga palju
Mäng on tõesti hea. AGA sõrmuseid on maas PALJU. See on minu ainus nõue.
see jookseb pidevalt kokku, kui lähen mängu tipust 2 tolli kaugusele. ma ei suuda isegi esimest taset ületada
see ei laadi mängu pärast seda, kui ütleb Sega, et see lihtsalt peatub
Ma arvan, et CC Act 3 flipperist on saanud minu kõige vähem lemmik boss kõigis videomängudes. See on sõna otseses mõttes peaaegu VÕIMATU. Nagu pagan, pole ma isegi ülemust veel võitnud, kui ma seda arvustust kirjutan. Mina isiklikult näeksin Sonic CD-d (mitte ainult seda mobiiltelefoni uusversiooni, mängu üldiselt) kui parimat halba Sonicu mängu.
Põhjus, miks ma panen sellele nelja, on see, et ma ei tea, kuidas saada mängitava tegelasena saba. Kuid ma oleksin andnud sellele hindeks 4,5 suurepärase väljakoorumise ja kvaliteedi tõttu!
See mäng on tõesti tore helimäng (kuna see on esimene osapool, mitte loll rebimine nagu paljud mängud on), kuid sellel puudub põhifunktsioon, mille Sega asendas, on seaded, mille kaudu pääsete juurde kurikuulsale ekraanile "fun is infinite", nii et Sellepärast annan sellele 3 tärni, kuna ekraan on nii kurikuulus ja see mäng on ilma selleta lihtsalt tühi, samuti on juhtnupud keerulised
Ärritavad tasemed ja ei anna mul peaaegu üldse aega metallilise kiirustamise lõpetamiseks, ka kohutavad mängutaseme kujundused. Ei soovita.
Mul oli mõnda aega tge äpp selle tasulise lisamiseta lisamisega on asja sassi ajanud, ka juhiste jaotisest on kadunud nupp, et liikuda edasi järgmiste juhiste juurde ja ma vajutan jätkuvalt exit, aga nuppe ei näe, pole kunagi varem nii olnud , miks muutus?
See on väga ERILINE mäng. See erineb kõigist klassikalistest helimängudest. Erinevalt kõigist teistest helimängudest omandab see mäng aeglase liikumise, et saaksite teada GENERAATORI hea tuleviku loomiseks. GENERATIONS on minevik. Ma ütlen teile, see mäng on väga lõbus, ERITI kui mängite seda nii 10/10 mäng
Mulle meeldib see mäng SIISKI, see on minu jaoks äärmiselt raske ja ma tahan proovida saada silumisrežiimi, kuid helitesti avamine on liiga raske!!! Palun, sa peaksid tõesti silumise lihtsamaks tegema, muidu on mäng minu jaoks liiga raske,
sa ei saa seda mängida. see jääb alguses maha, nii et te ei näe isegi pealkirja ekraani. võib-olla sellepärast, et laadisin selle alla Chromebooki. aga ma pean sellele siiski 1 tärni andma.
Adventure Reborn: приключение Приключения drxu
See remaster on fantastiline! See pole mitte ainult truu algsele mängule, vaid lisas palju suurepäraseid funktsioone, nagu laiekraan, erinevad heliribad ja palju muud. Soovitaksin seda mängu igale Sonicu veteranile.
selle raske \logi lõpp\
see võtab palju ruumi, isegi kui laadisite alla 1 asja, mis on 213 jaoks liiga palju, palun tehke sellest vähe ehk 40 mb
See on jube,.kokkupõrke kaose tegu 3.mida ma selles etapis teen, teie mäng.on jube.
Sonic CD Classic Jangovar debn
Minu esimene arvustus oli viis tärni, aga mis siis, kui tahaksin mängida ka ilma Internetita, nagu helimäng, mis vajab internetti, on sõna otseses mõttes rumal
Kui mängu avan, jääb ekraan paremasse ülanurka kinni, palun aidake mind sega ja kui teete, siis tänan teid.
Palmtree Panicist läheb kõik allamäge. Kujutlusvõimetud tsoonid, loll ja tüütu tasemekujundus ja mis kõige hullem... KUS ON TASEME VALIK?
Mängu alustamisel ei lähe mäng menüüst kaugemale. Mul on samug galaxy note 9, mille värskendused on 2020. aasta novembris.
Ma arvan, et tal on õigus, creepypasta sonic on siin
kindlasti oli see mu esimene helimäng, KUID SEE JÕUDB SEE ALATI JÄÄB ESIMESE LOLL ESIMESE LADIMISE EKRAANI JUURDE MA VIHKAN SEDA RULLAT MÄNGU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! MIKS VIHKATA USA SEGA?!!! aga ma arvan, et iga helimäng on halb..... Ma ei tahtnud teie tundeid riivata sega palun tehke veel üks helimäng PLEEEEEEAAAAAAAAAAASSSSSSSSEEEEEE Ma armastan helimänge! !!!!!!!!!!
Kunckles peab olema ka mängitav tegelane, kellel on oma alternatiivne ajajoon mässulise munarobo ja mehhahelilahingu vastu.
Ei tööta. Mul on alati mustad ekraanid, ükskõik mida.
Nii palju kui ma seda mängu armastan, on see nii kurb segadus, et te ei anna mobiilsetele inimestele mingeid juhtelemente. Sega see os on nii pettumust valmistav, et ma arvan, et te teadsite, et oleks parem lisada juhtnuppe mobiilide silumiseks
Okei
Ma arvan, et see mäng on nõme, sest sa tegid mul Amarist proovimise raskeks
Andsin sellele ühe tärni, kuna selle esmakordsel allalaadimisel see töötab, kuid nüüd iga kord, kui ma näen põhjuseta valget ekraani, pole tahvelarvutis viga
Reklaamitoega rakendused on head, kuid olen sunnitud nägema 30-sekundilisi reklaame iga kord, kui vajutan nuppu Start. Hämmastavalt tüütu. Hea mäng, võib selle hiljem ostma naasta, kuid praegu on see pettumuse tõttu desinstallitud.
1. Ma ei saa Sonic CD-d avada 2. Mul on Paltaritic Chaos Zone 1 viga
Ostsin selle mängu aastaid tagasi ja nüüd palub mul see uuesti osta ja ostu taastamise vajutamisel ei juhtu midagi
SEGA! kas te, poisid, võiksite teha ühe esimestest tasemetest (PINPALLITASEM), KUI TEHA TEHA, hindan 5 LOVE THE GAME XD
Mängisin siis kolmandal tasemel, kui bossi juurde jõudsin, oli muusika häiriv, nii et keerasin heli vaiksemaks. Äkki mõni tõrge? Muusika oli nii hirmus. Ma arvan, et ma näen õudusunenägusid.😱 Aga nad said hästi hakkama.😋
Parim mäng 🎮 👌 ma lihtsalt soovin, et Kunkled ja lood seal oleksid, aga mulle meeldib see 😀 😍 ❤ ♥ sega forever 💙 ❤ ♥ 😢
Pole hea. Üks põhjus. Reklaamid. Tellimust ei ole. Sonic 1 Sonic 2 Sonic CD no sonic 3 kui nüüd sellele mõtlen, oleksin võinud oodata nagu aasta
Ma ei saa seda alla laadida. See ütleb pidevalt, et minu installi asukohaga on probleem ja see ütleb, et pean ruumi vabastama, kui olen peaaegu kõik mängud kustutanud