Post by elenbookrownra on Feb 9, 2022 8:12:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Word Search - Word Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Word Search - Word Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza veľa peňazí ▞▞▞
▞▞▞ Word Search - Word Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Ďakujem
Naozaj sa mi páči toto vyhľadávanie slov, niekedy je to veľmi cool a jednoduché, ale niekedy to môže byť ťažké, páči sa mi to
Hľadá mozog, takže je to najlepšie
Milujte dobrú aplikáciu na vyhľadávanie slov!
Dobre
Nápoveda plná
Suppre
Ak máte radi zdĺhavú reklamu, táto hra sa vám bude páčiť. Odinštalované!
Hidden Word Search Game - hra od Cool Word Puzzle Games
Žiadny spôsob, ako sa zbaviť reklám. Existujú oveľa lepšie ap hry na vyhľadávanie slov
Milujem hádanky na hľadanie slov. Pomáha rozbiť monotónnosť.
Neuznáva nájdené slová. Je to dobrá hra až do úrovne 18, kedy nebude uznávať nájdené slová, takže nemôžete napredovať. Nie je to chyba alebo nesprávne slová. Sú to JIN a MAO. Pokúsil som sa reštartovať hru a telefón. Jedinou možnosťou je odinštalovať
Zatiaľ s touto hrou nemáte skúsenosti. ešte som nehral. Nedá mi to hrať.
Word Search - Word Puzzle Game So‘z o‘yinlari fwr
Načítalo sa, ale neprehrá!!!😒
Word Search - Trénujte svoj mozog a vyzvite svoju myseľ.
Fishing and Life Sportsspill xca
Skvelá hra! Je to veľmi relaxačné
až po úroveň 148 a zistíte, že sú to tie isté slová, ktoré používajú znova a znova, nudia sa.
Word Search - Word Puzzle Game Tìm ô chữ qke
Už hlasujem 3 hviezdičkami, pretože moja zostáva na 63%%
Rovnaké slová používané znova a znova robia túto hru tak nudnou. Zlý pravopis je nepríjemný.
Skvelá hra, rád ju hrám, ale núti vás kliknúť na dvojité tlačidlo, je tam tlačidlo zbierať, ale nefunguje, Hanba, úplne to ničí hru
nuda. Použite niektoré z rovnakých slov znova a znova.
Pekná hra, ale mohla by použiť niečo ako funkciu pozastavenia a prehrávania, takže ak niekto prestane hrať, bude pokračovať tam, kde bol, namiesto reštartovania všetkého
Je to tester mozgu, vyskúšajte to sami.
Sú to dve ľahké, potrebujem niečo ťažké
Word Search - Word Puzzle Game Szójátékok bfp
Príliš ľahké
Mujhe acha lga ya game khele ka mera time pass ho jata hai Nice Som šťastný ☺️☺️☺️
Veľmi dobre.
2. preskúmanie. ešte jednoduchšie ako predtým! Naposledy som to rozžiaril. je pekné takto prechádzať životom.
Nepáči sa mi hľadanie slovných hádaniek
Pre-Intermediate
Zatiaľ sa mi hra páči. Stiahol som si to pred 2 dňami. A hral som veľakrát. Bol by som rád, keby sa vyhľadávanie slov postupne skomplikovalo. Doteraz som to nevidel. Môžete tiež pridať možnosti na začiatku hry. Hráči si teda môžu vybrať ľahké, stredné, ťažké alebo expertné. Hra musí byť oveľa ťažšia, inak ju odinštalujem, aby som našiel lepšiu hru. Ako vyhľadávanie práce podľa "Pink Pointer".
Je to roztomilé a ľahko sa hrá, ale je veľmi čas nainštalovať iam a čakať od 9:00 do 10:00
Táto hra na vyhľadávanie slov sa vám tak páčila, že sa naozaj oplatí vyskúšať ju, jej absolútne vynikajúce ďakujem xx
Hra je v poriadku, ale v profesionálnej sekcii by mala byť väčšia obtiažnosť a menej opakovaní slov.
Wordsearchjourney
Tak pekná a dobrá hra na zlepšenie vašich vedomostí o anglickej slovnej zásobe
Zatiaľ je to v poriadku, zatiaľ bez pridania
Slovné dlaždice č. 1: Skrytá hra na hľadanie slov. zadarmo. 0. Dlaždice slov:Hidden Word Search Game, vyvinutá spoločnosťou Cool Word Puzzle Games,
Iba reklamy n reklamy. . Čo od nás ľudia chcete. . Nechutné
Táto hra je úžasná Vždy ma prinúti učiť sa nové veci
JE TO ZÁBAVA, ALE NENÁvidím, ŽE KEĎ SOM SA SNAŽIL OZNAČIŤ SLOVO, POVEDAL, ŽE JE ZLE. STÁLE SOM KONTROLOVALA, ALE STÁLE TO HOVORÍ !!!!!!
Úžasné 👌 👏 👍. Táto hra ma šteklí a je vzrušujúca!! Veľmi zábavné a nie veľa reklám.