Post by maehelpgenphara on Feb 4, 2022 8:44:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw Puzzle - Draw one part ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw Puzzle - Draw one part IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ promo kodovi ▞▞▞
▞▞▞ Draw Puzzle - Draw one part 2022 version ▞▞▞
Magnetska 3D puzzle Slagalica Igra Tangram Montessori Educational Learning Drawing Board Games Toy Gift for Children Brain Zadirkivati #S.
preuzmi Ludo APK najnoviju verziju 6.95h - Ludo ili Mensch je igra na ploči križa i krugova zasnovana na igrama pachisi i Wahoo.
Jako lijepa igra
Here is actually a car parking drawing puzzle arcade game that is made of three-dimensional game art animation. You need to help the car park in the pointed
Baš je zabavno samo mi je dosadno moj mali brat to igra satima na dan mrzim to😒 #dosadno😒😒😒
Love sketching ? Want to Learn how to Sketch ? We got all covered with Drawing Desk, the best drawing pad in your iPhone/iPad. ** DOODLE DESK
Samo napiši neke škrabotine gdje moraš napisati i samo će to automatski ispraviti, kladim se da igra za 10 minuta da nije reklama ima toliko oglasa
Just touch the screen and drag your finger to erase part of the drawing and ... The mechanics may be easy, but the puzzles will keep your brain guessing!
Prije svega slike su pogrešne, nema među nama....a što je sa svim ženama, uglavnom žene ili muškarci varaju svoje djevojke
Previše oglasa. Ne mogu ni pokušati igrati.
Jedna od dosadnih igara koje sam igrao do danas lakih razina bez potrebnih vještina
preuzimanje datoteka Draw Puzzle - Draw one part apk Draw Puzzle - Draw one part · preuzimanje datoteka Braindom 2: Who is Lying? Fun Brain Teaser Riddles
Ova igra je previše iritantna jer nakon razine dolazi sponzorski dodatak i ne dopušta nam da se vratimo.
Draw over other apps: • Allows the app to draw on top of other applications or parts of the user interface. They may interfere with your use of the
Tako lako učinite to teškim i zanimljivim
Imam 2 complanesa 1.sve što vidim to su djevojke 2.toomuch ads
Ok ova igra nije tako loša, ali razlog korištenja ne može vidjeti razine nije uopće zabavna, samo želim staru verziju u kojoj ste mogli odabrati razine, to je sve
Nije tako loš jedini razlog zašto sam stavio 3 jer je previše lako, volim crtati i uskoro je jednostavno, samo moram napraviti zakrivljenu ili ravnu liniju, prelako je brate
Previše reklama i to također muze trend među nama do kaše.
Sastaviti | u: English translation, definition, meaning ...
Sve je krivo. Lako je da postoje oglasi s načinom rada u zrakoplovu i želi da puno preispitam. Deinstaliram ovo
New Year 2022 Game Section Ball ... between 5 and 50 promotional tickets to take part in the superprize draw ... New Year 2022 Puzzle
Nije tako dobro
Želio bih imati više razina sve sam završio za 10 minuta, ali sve u svemu, dobra igra =)
Kolaž 3 d - Zelena cesta
Jedno je kada se radi o neprikladnim oglasima, a drugo kada je sadržaj seksualan. Jedna zagonetka bila je o seksu. Moj unuk ima 8 godina i ova je aplikacija namijenjena djeci. Budimo odgovorniji prema svojoj djeci!
Toliko je dodataka i stvarno je dosadno tbh. Žao mi je, ali ocjena od dvije zvjezdice je najviše što mogu dati ovoj igri 💀✋🏼
Super
Najgora igra ikad. U ovoj igri postoji vrlo visoka razina seksualnosti. Totalno igra dvostrukog značenja. A između ima toliko dodataka. Za ocjenu dajem ovoj igrici — ∞
Ovo je najgora igra koju sam ikad igrao jer možeš napraviti bilo što, npr. moramo napraviti krug, a onda i ako napravimo trokut, to je u redu, tako da je to najgora stvar koju mogu reći. 😡😡
Aplikacija Za Android Draw Puzzle Objavljena
Sviđa mi se ova igra, ali dajem tri zvjezdice jer je kašnjenje kad igram to je sve što želim reći =/😔😔😔😔😔
Ova igra je za malu djecu. Ne sviđa mi se ova igra.
Igra se stalno ruši
Ova igra je malo smeće! 1. Postoji mnogo dodataka 2. Razina 1 ima čudan među nama karakter
VOLIM IGRA JE BILA ZAVRŠENA NA 104. RAZINI.
Jako loše iskustvo. Budući da je ova igra namijenjena djeci i prikazuje neke od vulgarnih slika poput romantike u toaletu nakon zatvaranja vrata. To je smeće..
Najgora igra koju nikad nisam doživio i ne tjera me da crtam ništa
Potpuni gubitak vremena i za programere i za igrače. Slučajna seksualna usluga obožavatelja za tinejdžere od 14 godina doslovno je jedino što bi se moglo svidjeti ovoj igrici. Možete vidjeti i nacrtati crtu za manje od 3 sekunde, što također znači da se oglasi svakih 20. Oblici nisu ni bitni, samo nacrtajte nasumične crte oko mjesta gdje treba biti i ona će ići. Dostigli ste razinu 60 u 15 m, stalna dosada. Slučajne reference na popularne stvari, (jedva legalno, kladim se). Dobar samo za djecu od 4 godine, ali sa sadržajem cringe +18.
neke od razina su loše i nisu dobre za djecu i previše oglasa
učinite igru malo težom hvala na ažuriranju.