Post by maehelpgenphara on Feb 4, 2022 8:23:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí nekonečné krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Skin Editor 3D for Minecraft 2022 version ▞▞▞
Skin Editor 3D for Minecraft Outils rgf
Každou minutu mám reklamy Jsem tak naštvaný Btw Tato aplikace tak 😎
Jsem tak naštvaný na tuto aplikaci rn. Úpravou skinu jsem zabral spoustu času a vypadalo to tak dobře, a když jsem zmáčkl šek, abych řekl, že jsem hotový, můj postup řekl puf a nikde nemůžu najít, co jsem udělal. Jsem úplně naštvaný na tvůrce aplikace a aplikaci obecně.
Jj
Velmi velmi velmi velmi velmi velmi dobra aplikace muzeme si vytvorit vlastni skin ale nevim mam pc a mam java edition jak v nem zmenim skin
2 nejlepší na světě kterou znám!!!
Pokaždé, když udělám skin, když odcházím a vracím se, části, které jsem udělal, zmizí a už se nevrátí.
Zpočátku to byl dobrý tvůrce/editor skinu a pak se ovládání zvedlo, zkusil se znovu přihlásit, ale...jo...nefungovalo to opravdu dobře – celkově dobrá aplikace pro editor/tvůrce vzhledu, stačí opravit fakt, že mi to nedovolí malovat, i když poklepu na kůži ASI STOKRÁT
Editor vzhledu je pěkný a pro uživatele perfektní. Vyrobíte si to, co se vám líbí, rád přidám další kostýmy na kůži, to je dobrý začátek.
Dříve to fungovalo, ale dnes moje nové skiny nejdou upravovat
Je to v pořádku, ale vše, co přepnu, se stane přidáním A způsob, jakým jste tuto aplikaci vytvořili, je skvělý Stačí k aplikaci uvést nějaké popisy Pak pouze noví lidé této aplikace porozumí tomu, jak tuto aplikaci správně používat a omezit některé doplňky Přidání je příliš mnoho
Aplikace je pěkná, ale důvod, proč jsem ji ohodnotil pěti hvězdičkami, je ten, že v tom nemůžete udělat dívčí skiny, je tak těžké udělat dívku, ale celkově je aplikace dobrá
Je to dobrá aplikace, ale 1 problém, nevím, jestli to mám jen já nebo jiní, ale 4d má chybu, kdy udržuje pouze pravou stranu skinu a smaže ostatní části, opravte to pls a bude to problém radost díky a jaká je to opravdu dobrá aplikace.😊😊😊
Od té doby, co přišla nová aktualizace, reklamy se vždy zobrazí, když změním barvu a restartuji app.fix it
legrační vytvořit si vlastní kůži, jen bylo obtížné přidat podrobnosti, protože bych si přál, abyste mohli změnit velikost pixelů a přidat menší detaily. přes to všechno mě bavilo vyrábět vlastní skiny.
Líbí se mi aplikace! Můžete upravovat a přidávat skvělé věci do svého vzhledu a také máte šanci vytvořit nový vzhled, ale problém je v tom, že některá část vzhledu náhodně zmizela a převrátila se. Je to tak otravné! pokud se to brzy opraví, je to bezpochyby perfektní aplikace pro tvůrce skinů!
Nelze uložit do galerie
Úžasný! Miluji rozmanitost barev a to, jak můžete odstranit kousky těla a vytvořit si vlastní postavu! Díky za hru!
Funguje to opravdu dobře a baví mě dělat skiny, jen je tam docela hodně reklam, vím, že je potřeba nějak vydělat, ale nelíbí se mi, že se reklamy objevují náhodně. Také se mi nelíbí, že někdy, když opustím aplikaci, oblečení sotva zachrání nic. Rád přidávám další detaily a nechávám některé věci skutečně vyniknout a přál bych si, aby to všechno mohlo uložit, když aplikaci opustím. Doufám, že někdy uděláte aktualizaci.
nedoporučuji používat tuto aplikaci, protože mi často padá a když aplikaci dokonce zavřete, když mi zmizí masky
Reklama se objeví každých 5 sekund nebo jen sekundu!! A když se jdu podívat na online vzhledy, načtení trvá asi hodinu! NEZÍSKEJTE TENTO AP!!!!
Hodňe dobrá Apka
Je to dobře můžeš vdjfbdjdbdhdhdgdhdgdhhdhdhdhdhdhhdhdhdhdhddjrhdjjdjdjdjdjdhdjdjdjdjjdjdjdzrhrhdjdghduddhdudjdhhhdhrhrhdhdhdhdhdhdjdhdjdjdjjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjjddjdjjdjdjdhdhddhhdhdhdhdhsshhsshhshshsjsjsosspsatsjsjsjjsjdndnendspsfatrgsshuaagahaapaoeueoegslsksnjsjsbshsjsjsjsbnsjshshsnsjsjsjshshshdbsjmssuhsjsnsjsushsnsjjsnsksksjjskdjddjdjddjdjdjdjddkdjdjdjdjdndndndjdjdjjddjdjdjdjdjdjdjdjnddjdjdjdjdndndndndndnndndndnndndndndndnndndndndndndnxnnxnxndndndjjdkfjfjfjfjjfhhfhfhdhdhjfhfhhfhfhfhfhfhhfhfh
Je lepší než ostatní
Tato aplikace je dobrá mám ji už rok a jsem spokojený proto udělují pět hvězd⭐⭐⭐⭐⭐
Nevím proč, ale tato nejnovější verze už nefunguje. Při hraní minecraftu vždy zůstaň jako steve, svou kůži vidím jen já, ale moji přátelé mě vidí jen jako steva
Je to skvělá aplikace
Tato aplikace funguje dobře, ale je frustrující vidět reklamu každých deset minut. Malý poplatek za přechod bez reklam by byl rozumný.
Taky dobrá pro výrobu skinů.
velmi dobré, ale mohl bys to udělat jako dravec, když mu v aktualizacích položíš plazmové sesílátko na rameno, pak dám 5/5
Tuto aplikaci používám asi 5/6 měsíců a bylo snadné ji používat, ale nyní je tu reklama, která znemožňuje aplikaci otevřít... Takže se restartuje a to se stane pokaždé, když se pokusím aplikaci otevřít. Je to jako smyčka. Prosím, opravte tento problém, protože toto je moje oblíbená aplikace pro úpravu vzhledu Minecraftu a podle mého názoru nejlepší
Fakt COOL! Doporučuji všem. Stahovat!
Aplikace je úžasná, líbí se mi tato aplikace, ale nejhorší na této aplikaci je, že když si uložíme kůži do galerie, ale když vidíme, že je obraz pokožky rozbitý a není jasný, udělejte to správně včas.
To je poměrně výjimečné! Není pomalé nebo zaostávající jako většina ostatních aplikací vytvořených pro tyto věci, dobré barevné kolo a sbírka barev a vzhledů, se kterými můžete začít nebo je také znovu použít. Velmi užitečné pro vytváření skinů a provizí za skiny a rozhodně bude doporučeno každému, kdo ho potřebuje. I přes reklamy je to to nejlepší, se kterým jsem zatím pracoval. Pokračujte ve skvělé práci a mějte všichni hezký den/noc!
Grafika se mi docela líbí, ale líbí se mi, že tam není moc reklam.
Reklama zdarma. ...............:-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :- \ jśėm řōbøť
Super snadné použití! Při prvním použití je to trochu zmatené ale když tuto aplikaci použiji 2-5 minut, je to dobré! Ale reklamy se zobrazily a já to nemůžu přeskočit, dokud jsem nemusel aplikaci opustit a zavřít ji
Není to špatné, ale je tu chyba, že když opustíte aplikaci, horní vrstva kůže se nezachrání. také by bylo hezké mít možnost uložit si do aplikace své vlastní vzhledy
Strávím 1/3 HODINY JENOM VYTVOŘENÍ KŮŽE! A PRÁVĚ MĚ TO VYPÍSLO, KDYŽ ZNOVU OTEVŘU APLIKACI... JE TO FÉN KŮŽE JE PRYČ!
Ahoj, nevím, jestli je to problém jen já, ale kdykoli udělám skin a načtu ho do minecraftu, je to obráceně. I když to předělám, pořád je to pozpátku. Jak jsem řekl, může to být problém pouze já, ale pokud není, potřebuji to prosím opravit. Pokud je to problém s mým zařízením, pak je to v pořádku. Je to opravdu frustrující.
Tam je chyba byla vnější vrstva těla je někdy chybí
Exportované skiny se často pokazily. Náhodné reklamy po náhodném množství interakce s obrazovkou. Horší zkušenost s UI.