Post by maehelpgenphara on Feb 4, 2022 8:17:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind BMX ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind BMX IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећати драгуље ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind BMX 2022 version ▞▞▞
Зато што ми не дозвољава да се окренем јер му дајем две звездице јер мораш да поправиш, да видимо да ћу се вратити, о да, јер постоји она ствар за коју сам мислио да оне две лампе када покушавам да изведем тај трик са средина само иде тако споро али извештај
Добро И онда се сруши Иа тхстс ми лифе
требало ми је два сата да га преузмем
најгора игрица икада
У реду је, али ако не добијете пуну верзију, након неког времена постаје досадно
Нисам могао да играм ниједну мапу само једну, али је поред тога било прилично забавно
Не окреће се добро и не окреће брзо
Супер рекорд 220
Добра хе
Игрицаааа кида саме стабилне да могу Лаксе да видим Освајају бицикла
Ок је али су контроле лоше, а препоручујем вам БМКС 2
Сјајна апликација лака и потребна је вештина, али имам питање када ће тоуцхгринд скутер бити објављен на андроиду?
Нема мало физике, не може чак ни слетање уназад, НЕ МОЖЕТЕ ОСВОЈИТИ СВА ДОСТИГНУЋА, једва да постоји контрола над ликом, не желим да потрошим ни долар на остатак игре!!
То је одлична игра, али се понекад не окреће или не управља.
Управо сам завршио сваку мисију на нивоу један и чак добио 2,5 милиона поена, али ова игра која је давно објављена још увек кошта 6 долара, зашто у најмању руку смањим цену коју сам платио за ову игру 2016. и откључао сваку ствар коју не радим желите поново да платите, молимо спустите цену
Није баш просторно
ОБОЖАВАМ ову игру и стварно убија време ако идете неко време у ауто😃
Ки бостани добро хахаха салим се супер је
Кул игрица
у реду је, али контроле су прилично лоше и чињеница да морате да платите за карте и лоша је и прилично заостаје, али генерално добра.
Кретање је јако споро и не можете га прилагодити
Некако досадно. Само један слободан ниво. Нема много посла осим ако "платите да играте". Нема шта друго да се каже...
То је тако тешка игра. Не свиђа ми се ова игра лоша игра на свету! 😤
Игра је супер забавна. И помало је тешко играти, јер када покушате да изведете трик то нешто само дозира оно што сте желели да урадите, али то неће. И дао сам му 5 звездица јер је супер забавно и изазовно.
Знаци бозе ко је правио игрицу дабог да добио 100000000м еура екстра игрицу❤
Ова игра је глупа. Препреке нису фер и не дозвољавају вам да радите одређене ствари, глупо је и требало би да буде боље
Лепа игра. Изгледа тако реално. Заиста ми се свиђа ова игра.
Нова мапа
Ко воли бициклизам ово му је богиња
Дивно, али зашто не можемо да слетимо уназад.
Ово је најбоља игра икад коју играм неколико сати, тако да је зависна да има само једну мапу, надам се да ћете овде направити ново ажурирање👍👍👍 најбоља игра
Ово је забавна игра, уживам у њој, али глупо је што добијате 1 мапу и морате да платите 5$ за 3 додатне мапе и неке бицикле, али то је одлична игра која се топло препоручује
Touchgrind BMX 2 1.5.3 Preuzmite APK datoteku za Android ...
Сећам се рли забавне бмк игре која се не понавља, али је се не сећам а ова је досадна
Заиста кул и невероватна игра чак и ако морате да платите ЗАИСТА невероватно занимљиво и креативно са умом и креатором који је направио ову игру ако видите овај текст/коментар, ваша игра је једноставно невероватна и креативна и имате само велику машту, наставите добро дело! ИТ:Ого_киллер098
Ова игра више не ради тамо где стављам прсте, све је местимично и не волим да користим контроле и не могу да схватим где да ставим прсте, била је болна, али се стварно надам да нешто може урадите то јер ја стварно волим ову игру И искрено мислим да је ово заиста забавна игра.
Свиђа ми се игра, али можете ли можда да поправите зашто је преузимање потребно толико дуго, молим вас и хвала вам🙂
Заувек сам имао славу и отворио сам је данас да бих открио да је све ресетовано, морам да купим игру коју сам већ завршио неколико пута л, мислим да није требало да изгубим сав свој напредак. Имао сам све откључано са најбољим бојама, ово је срање
Потребно му је слободно кретање и више бесплатних мапа, такође мало више контроле, као што је котрљање у ваздуху и друге сличне ствари :Д још увек добро
Одлична игра! Имам ово на свом Андроид-у, иПад-у 6. генерације и свом иПод тоуцх-у 4. генерације који користи иОС 6. Добро ради на свима њима!
Толико је безвезе да је супер смешно, нека остане овако како јесте!
Дао сам четири звездице јер понекад завршим задатак, али показује да није завршен...😭😭
Свиђа ми се, али сам нов и контроле су ми прилично тешке, али лепа игра!
Трасх игра дозволите ми да вам кажем зашто се руши сваки скок који урадите немогућа достигнућа не дозвољавају вам слободну вожњу даје вам низак резултат за мајку идиот, а затим има зелени бицикл који не може чак ни да се окреће на траци не учитајте ово смеће а ворд мотхер ф ворд гаме оставите лошу рецензију и ИЗБРИШИТЕ ОВУ ИГРУ!!!!!