Post by maehelpgenphara on Feb 4, 2022 8:14:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ experiență gratuită ▞▞▞
▞▞▞ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano 2022 version ▞▞▞
E greu si usor egreutare
Piano Music Go-EDM Piano Games - Apk AMP
Îmi place acest joc, dar vă rog puteți adăuga mai multe melodii gratuite
este un joc grozav de jucat pe telefonul meu. Pur și simplu nu știu ce o soră în viața mea
Acest joc este foarte frumos. De fapt, nu am nicio problemă cu jocul sau vreun comentariu negativ, dar știu că dacă îl descarci, cu siguranță te vei bucura de el.
descărcați 22/7 音楽の時間 Game apk pentru Android, un joc de ritm pentru proiectul idol 22/7 (nanabunonijuni), ... Piano Fire: Edm Music & Piano APK
Bdig():
descărcați Music Battle - Full Mod apk ultima versiune 2.2 de Zaliasu pentru dispozitive Android. Joc muzical amuzant cu modul suplimentar
Cred că are nevoie de mai multe provocări și pot chiar să finalizez provocările de pian cu muzică cu puțină dificultate și unele grele și experți, dar, deși acest lucru ar putea să nu fie același pentru ceilalți jucători de pian. De aceea cred că necesită mai multe provocări, cum ar fi adăugarea de moduri de joc sau să fac ceva pentru a-i motiva pe jucători să-și îmbunătățească scorurile în Provocările cu pian muzical, deoarece personal necesită mai multă distracție și provocare. De asemenea, este puțin plictisitor, având în vedere că pot îndeplini provocările de pian muzical
Gunoi..necesită date pentru a reda o melodie..prea multe reclame..vă rog să se îmbunătățească
Acest joc este distractiv și mă face fericit când îl joc
Frumos și limpede multe sentimente de tristețe
Mi-a plăcut aplicația. Dar sunt prea dezamăgit de reclamele și mai ales de viteza. Pentru mine melodiile sunt ossum, dar am vrut să aud melodii acolo fără să cânt la pian. Este aproape imposibil să termin o melodie cu atenție deplină. În al doilea rând, vă rugăm să ajustați viteza, merge prea repede și poate avea efectul asupra ecranelor noastre. Pe de altă parte, aceste melodii îmi oferă relaxare 😌 față de studiu. Sper că vă veți gândi cu siguranță la el și cu siguranță le voi instala pe cele care sunt gata. Păstrează-mi punctele.
Uite, înțeleg că trebuie să folosești reclame pentru bani, dar sunt prea multe. Chiar dacă ai pune una după fiecare două melodii ar fi mai bine. Pentru cei care doresc să descarce acest lucru, dacă sunteți de acord cu o mulțime de reclame, aplicația reală este în regulă.
Mi-aș dori să pot da acestui joc zero stele din cauza tuturor reclamelor enervante și a faptului că setarea de importare a cântecului afișează un anunț de fiecare dată după ce îl jucați și trebuie să descărcați toate melodiile după ce le cumpărați.
E ORIBIL CÂNTECUL ȘI BĂTĂȚIILE NU SE POATE MĂCAR ÎNCERCAȚI-O 😠😠😠😠😠
Este grozav, dar dă probleme Pentru că durează o veșnicie să descărcați, nu descărcați această aplicație, vă rog, dar puteți, dacă nu durează mult, o puteți descărca, dar am șters-o de pe telefon 🙄🙄🙄😒😒
Întrebări: НЕ УСТАН НИТог ЭТО ПРИЛОЖЕНИЕ, если вы ожидаете Phonto для iOS. ... Beat Fire Edm Gun Music Game apk mod (Mod Money) v1.1.79. Beat Fire Edm Gun
Joc uimitor cu adevărat distractiv, dar când dau clic pe propria mea melodie și încarc un adaugare, întotdeauna spune că nu se adaugă și la alte lucruri, poți să rezolvi asta
Acest joc este bun, dar când ești la mijlocul rundei, s-ar putea să se oprească și să spună dacă vrei să continui prin ultimul cerc, nu l-aș recomanda atât de mult pe cât mi-aș dori. Sunt foarte dezamăgit. Îmi pare rău, dar nu îmi schimb recenzia până când nu spui că am îmbunătățit jocul și că toate nevoile mele sunt rezolvate.
E prea rapid!!!
2021071483404.xml - Daily Movies Hub
Bun, dar trag
JOCUL E PREA UȘOR, adaugă înapoi melodiile precum megalovania și thausands of sakura, te rog, e prea ușor de ce nu ai adăugat un cântec greu cu actualizarea de ce m-ai dezamăgit, băieți, este doar trist.
Jocul este prea bun când am opțiunea de a încerca acum. Dar când am descărcat jocul, nu merge. Așa că m-am simțit supărat. Vă rugăm să încercați să faceți acest joc bun, astfel încât să pot juca jocul. Vreau opțiunea de a încerca acum că îl pot juca deoarece nu îl pot instala deoarece mobilul meu este suspendat. Vă rugăm să încercați să faceți tot ce este mai bun.👍👍
Este foarte distractiv Îmi place foarte mult atât de mult este atât de distractiv 💓
A fost ușor pentru un copil de 5 ani
Iubesc jocul il ador efectiv!!va iubesc
cea mai bună aplicație vreodată. Dacă sunteți în căutarea unei aplicații cu muzică grozavă, nu căutați mai departe.👍👍👍😁
Beat Fire Download APK ...
Bun, dar multe reclame
Eh...
Bună, această aplicație este bună, dar... întotdeauna muzica 🎶 nu rulează 😶 ca: taki taki
Îmi place grafica, este foarte groaznic, dar reclamele nu ne permit să descarcăm muzica
Nu știu dacă este doar iPad-ul meu, dar butoanele nu funcționează 😡
Îmi place de fapt acest joc, îmi place performanța și cum se schimbă brusc în timp în melodii. Dar, din păcate, nu aud muzica în sine. Per total, recomand cu adevărat să joci acest joc. 👌
Îmi plac efectele, dar unele plăci nu sunt în sincronizarea sunetului, vă rugăm să îmbunătățiți, mulțumesc!
... -like-mike-kshmr-alok-zafrir-reunion-free-fire-theme-song.html 2021-08-22 ... -iphone-ringtones/10200-apple-ringtone-piano-iphone-11-pro.html 2019-11-17
𝚃𝚑𝚘𝚞𝚐𝚑𝚝 𝚒𝚝 𝚌𝚊𝚗 𝚋𝚎 𝚙𝚕𝚊𝚢𝚎𝚍 𝚘𝚏𝚏𝚕𝚒𝚗𝚎 𝚋𝚞𝚝 𝚒𝚝 𝚠𝚊𝚜 𝚗𝚘𝚝 .. 𝚒𝚝 𝚠𝚊𝚜 𝚏𝚞𝚕𝚕 𝚘𝚏 𝚊𝚍𝚜 𝚜𝚘 𝚟𝚎𝚛𝚢 𝚍𝚒𝚜𝚊𝚙𝚙𝚘𝚒𝚗𝚝𝚒𝚗𝚐😅😅 𝚏𝚞𝚕𝚕 𝚘𝚏 𝚊𝚍𝚜 𝚊𝚍𝚜 𝚘𝚏 𝚘𝚏 𝚘𝚏 𝚘𝚏 𝚏𝚞𝚕𝚕 𝚘𝚏 𝚘𝚏 𝚊𝚍𝚜 𝚊𝚍𝚜 ...
Este un joc cu pian foarte bun! 😄😄😄 Cele tari și experți sunt o adevărată mare provocare, mai ales că m-am obișnuit cu cele de lipire rapidă în loc să joc la un anumit punct de control pentru ca plăcile să ajungă mai repede. Am sugestii: ce zici de niște cântece celebre din desene animate sau anime? Sau niște cântece populare celebre? E tare dacă nu vrei. Doar câteva sugestii! 🙂
Superb minunat😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💜💜💜💜💜💜💜💜
Tiles Hop: EDM Rush! - joc de AMANOTES PTE LTD
atât de mult joc bun și cântec bun, dar BTS pentru a adăuga la acel joc pentru a fi pe plac pentru binita Gurung și kusum Gurung și kanchan Gurung te iubesc atât de mult din Nepal 💜💜🇳🇵
Nu-mi plac reclamele după fiecare provocare. În afară de reclame, îmi place și îmi place să joc acest joc
Îmi place, este atât de distractiv și mă distrează de muzică, așa că mă face să mă simt fericit doar că majoritatea melodiilor ar trebui să fie cumpărate și să găsesc monede este greu
Când am instalat și am jucat acest joc, la început, da, a fost plăcut, dar mai târziu trebuie să cumpărăm muzică, în acest sens, ei au avut de ales, deoarece fie trebuie să cumpărăm muzică folosind monede, fie vizionarea reclamelor, dar când am dat clic pe reclame, nu merge.... 🤔🤔🤔🤔😐😐🤨🤨🤨🤨
😐Jocul este bun în comparație cu spațiul, dar ...... există greșeli mari în unele muzică precum \"Tokio Zombie\" și altele. Muzica este redată de la început și jocul este la mijloc. Acest lucru este groaznic... Vă rugăm să citiți comentariul și să răspundeți vă rog.
Nu există melodii bune și aplicația se blochează adesea
Este cel puțin un joc foarte bun pentru că nu toate melodiile sunt prostește de ușor, pentru mine îmi place o provocare și unele melodii mă fac să vreau să muncesc mai mult. Sugestii: poate faceți o varietate mai mare de melodii precum rap, country și ECT. (avem destul pop). De asemenea, dacă le-ai putea sorta după tipul de muzică și nivelul de dificultate, asta ar face jocul mai bun. Dar pentru toți cei care citesc asta, este un joc foarte bun pe care ar trebui să-l încercați. (P.S băieți, reclamele nu sunt chiar așa de rele, exagerați)